True

Gratis verzending in Nederland en België        0541-23 45 60        [email protected]        FAQ--Waarom zijn jullie goedkoper?

OFFERTE

Het gemak van installatie door AQMOS

Je vraagt een offerte aan

START

Loop het formulier door om ons vrijblijvend informatie aan te leveren. Je krijgt gelijk een prijs incl. installatie te zien.


  Transparante kosten


Wij bekijken je situatie online

Één werkdag

Verstuur ons foto's via e-mail of Whatsapp. Wij kunnen bijna altijd de AQMOS Waterontharder aanbieden voor de getoonde prijs. Na het bekijken van de foto's sturen wij een vrijblijvende offerte.


Geen dure voorrijkosten

Één werkdag

U geeft akkoord

Na akkoord op de offerte geven wij een datumvoorstel.

Installatie

0 - 6 weken


Je waterontharder wordt geïnstalleerd en ingesteld bij jou thuis!
Vergeet je het zout niet bij te vullen? Koop zout bij de installateur voor een gereduceerd tarief.

Offerte aanvragen

AQMOS waterontharders

Of je nou de beste waterontharder zoekt of een waterontharder die past in de meterkast, elke AQMOS maakt je water 100% kalkvrij. Onze waterontharders zijn vol-automatisch. Het onthardingshars in de AQMOS waterontharder haalt doormiddel van ionenwisseling het kalk uit het water. Is het onthardingshars verzadigd met kalk dan spoelt hij dit het riool in en regenereert hij zichzelf met zout. Zo heb jij altijd zacht water. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat de zoutbak gevuld blijft. Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen met installatie door onze monteurs.

R2D2-serie

Beste prijs/kwaliteit voor 1-7 personen. Onze meest verkochte waterontharder met eenvoudige besturing plaatsen onze monteurs vaak in ruimtes als een kelder, trapkast of berging. 
R2D2-serie-groep
Incl. installatie
vanaf
739
 • BNT regelventiel
 • Inbouwmaat
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Home automation
 • Inclusief aansluitset
 • 100% kalkvrij water
 • 10 jaar garantie

BMX-serie

Meterkastmodel voor 1-5 personen. Deze compacte waterontharder heeft een vrijstaande zoutbak waardoor die goed geplaatst kan worden in kleine ruimtes zoals de meterkast.
BMX-serie-groep
Incl. installatie vanaf
799
 • BNT regelventiel
 • Inbouwmaat
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Home automation
 • Inclusief aansluitset
 • 100% kalkvrij water
 • 10 jaar garantie

CM-serie CLACK®

Beste regelventiel op de markt 1-20 personen. Deze geavanceerde waterontharder is zeer onderhoudsvriendelijk en kan opgenomen worden in jouw smart home.
CM-serie-groep
Incl. installatie vanaf
899
 • Clack® regelventiel
 • Inbouwmaat
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Home automation
 • Inclusief aansluitset
 • 100% kalkvrij water
 • 10 jaar garantie

Een AQMOS waterontharder levert standaard 100% kalkvrij water. Zo heb je in het hele huis geen last meer van kalkaanslag. Dit betekent in de badkamer geen vervelende kalkvlekken meer die lastig weg te poetsen zijn. Zo is al het huishoudelijke witgoed en de cv-ketel beschermd tegen kalk aan de verwarmingselement, waardoor deze minder efficiënt worden. Je hoeft ook minder schoonmaakmiddelen te gebruiken en is zacht water een stuk aangenamer voor de huid. Als klap op de vuurpijl smaken koffie en thee ook nog eens beter. 

Alle waterontharders van AQMOS hebben standaard 10 jaar garantie. Wanneer je een investering maakt in je woning wil je hier voor een lange tijd zorgeloos van genieten. Dat begrijpen wij en daarom geven wij standaard 10 jaar garantie op onze waterontharders, excl. slijtage onderdelen. Als je de waterontharder laat installeren door onze monteurs krijg je de eerste 5 jaar zelfs volledige garantie. Dit is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Minder werk en meer zekerheid, dat is fijn!

 Kalkvrij water heeft als eigenschap dat het een stuk aangenamer is voor de gevoelige huid. Je hoeft minder zeep en shampoo te gebruiken, dat zorgt voor een minder droge huid. 

Vul uw gegevens in voor een offerte /installatieverzoek.

Dit wil de installateur weten:

 Ruimte

Hoeveel ruimte heb je om de ontharder te plaatsen? Doorgaans wordt een ontharder in de meterkast, kelder of kruipruimte geplaatst.


Meet de maximale lengte, breedte en hoogte op. Zo kan de installateur bepalen of het apparaat gaat passen. 

De installateur gaat kijken waar de leiding onderbroken kan worden.

Het is aangeraden om een foto te sturen van uw leidingwerk na de watermeter.


Ook het materiaal van de leiding (doorgaans koper, anders meerlagen) en de diameter van de waterleiding (bijv. 22mm)

Waar ligt de dichtstbijzijnde afvoer? Waterontharders kunnen beperkt water omhoog drukken (opvoerhoogte max. 1,20m vanaf regelkop). De afstand naar de afvoer mag maximaal 6 meter zijn.


Geef de (geschatte) afstand en hoogte door aan de installateur.

Is er een stopcontact in de buurt?

De bijgeleverde adapter kabel is 1 meter lang. Overweeg een verlengsnoer of nieuw stopcontact.

   Nog vragen? Neem contact met ons op.

De installateur bestelt alle benodigdheden!
 

Om de prijzen laag te houden, proberen wij waar mogelijk installaties dicht bij elkaar in de buurt te plannen. Heeft u kennissen in uw buurt die ook een waterontharder overwegen?  Dan is dit de uitgelezen kans om ze te overtuigen om een Aqmos aan te schaffen! Zo verkorten wij de wachttijd.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.